Robna kuća Tišma – Sve za vaše kupatilo

0
44

Robna kuća Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja širok izbor opreme za kupatilo – sanitarije, kupatilsku galanteriju i nameštaj za kupatilo.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

U Tišmi ćete pronaći sve za vaše kupatilo: kade i tuš kabine, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, ogledala, kao i bogatu ponudu kupatilske galanterije. Ovog puta Tišma iz svoje ponude izdvaja veliki izbor baterija za kupatilo, klasičnog ili modernog dizajna, koje mogu da se montiraju na zid ili na lavabo, kao i veliki zbor bojlera različitih zapremina. Na raspolaganju su vam i plastične kante, džogeri i metle za brisanje podova.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here