Poslednje izvlačenje u ovom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” 11. novembra

0
39

Vlada Republike Srbije saopštila je da je broj punoletnih građana koji su se od početka godine okušali u trci za nagrade vredne 1,7 miliona evra u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” prevazišao brojku od milion, dok je putem mobilne aplikacije do sada skenirano i poslato gotovo 300 miliona fiskalnih računa.

To je više nego dvostruko veći odziv nego prethodnih godina kada su građani slali račune u kovertama, a ovom uspehu doprinela je popularna mobilna aplikacija Poreske uprave koja je veoma jednostavna za korišćenje i omogućava lak i brz unos fiskalnih računa. Do sada su stanovi otišli srećnim dobitnicima koji su svoje kupovine ostvarili u Lazarevcu, Šidu, Kragujevcu, Pančevu, Beogradu, Kikindi, Inđiji i Leskovcu, a najniži „srećni račun” iznosio je svega 27,96 dinara. U čije ruke će otići glavna premija saznaćemo uskoro.

Poslednje, peto izvlačenje u drugom krugu zakazano je za subotu, 11. novembar, od 18 časova na Radio-televiziji Srbije, kada će biti dodeljena dva stana u novobeogradskom naselju „Petica” – trosoban  od 75 metara kvadratnih i četvorosoban od 99 metara kvadratnih. Skeniranje računa za nagradnu igru biće omogućeno do 12 časova istog dana, pa je važno da građani blagovremeno unesu sve svoje račune i da ne čekaju poslednji trenutak. Ostalo je još malo, ali dovoljno vremena da se u nagradnu igru uključe i svi punoletni građani Srbije koji do sada nisu okušali sreću u ovoj nagradnoj igri – potrebno je samo da preuzmete aplikaciju Uzmi račun i pobedi koja je dostupna potpuno besplatno na Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, registrujete profil i skenirate najmanje jedan fiskalni račun.

U igri mogu da učestvuju samo ispravni fiskalni računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji naše zemlje u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja. Osim za sebe, možete da otvorite profile i šaljete račune za još četiri člana vaše porodice ili kruga prijatelja. Vlada Republike Srbije kao organizator nagradne igre, u saradnji s NALED-om, zahvaljuje svim građanima na izuzetno velikom odzivu, pokazanoj odgovornosti i doprinosu koji daju borbi protiv sive ekonomije i boljoj naplati poreza iz kojih se finansiraju školstvo, zdravstvo, socijalna davanja, putevi i sve ono što čini jednu zemlju dobrim mestom za život. Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na sajtu www.uzmiracun.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here