Nacionalno okupljanje – Napadi na listu

0
38

Od dana kada su raspisani izbori pojavile su se 82 naslovne strane koje na negativan način predstavljaju listu “Nacionalno okupljanje”, dok istovremeno ta lista nije dobila nijedan sekund na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, izjavila je danas predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski i jedna od nosilaca te liste.

Đurđević Stamenkovski je na konferenciji za novinare ocenila da se pojavio “manjak skrupula, a višak agresije” u javnom prostoru koji “probriselska opozicija i probriselska vlast zloupotrebljavaju sa autentičnom državotvornom snagom ‘Nacionalnim okupljanjem'”.

Predsednik Dveri i jedan od nosilaca liste “Nacionalno okupljanje” Boško Obradović izjavio je da je ta lista “najnapadanija izborna lista jer je, s jedne strane, napadaju da su Đilasovi, a s druge strane da su Vučićevi”.

Kandidat “Nacionalnog okupljanja” za gradonačelnika Beograda Ratko Ristić rekao je da se nada da pojedini mediji i novinari nikada više neće moći da delaju na medijskoj sceni Srbije.

Đurđević Stamenkovski je rekla da Zavetnici nameravaju da tuže portal Večenjih novosti, B92 i Politike, “iza kojih stoji direktan politički uticaj ministra finansija Siniše Malog”. Ona je obećala da će njeni koalicioni partneri i ona “vratiti ugled i dostojanstvo značajnim medijskim imenima kao što su Politika i Večernje novosti kada budu preuzeli odgovornost za rukovođenje zemljom”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here