Novi dom za porodicu utamničenog srpskog heroja

0
245

Fondacije Kapetan Dragan i Humano srce, kao i njihovi saradnici i prijatelji, renovirali su dom porodice Cvetić u Inđiji. Tom prilikom uručene su i plakete Fondacije Kapetan Dragan za nesebičnu pomoć i podršku srpskim utamničenim herojima. Porodica željno iščekuje povratak Jovana Cvetića, koji je već 16 meseci u pritvoru u Grčkoj gde je uhapšen zbog navodnih ratnih zločina.

Porodica Cvetić do skoro je živela u maloj i trošnoj kući. Dobročinstvom ljudi iz fondacija Kapetan Dragan i Humano srce, kao i njihovih prijatelja i saradnika dom Cvetića je renoviran. Ostalo je još samo da se Jovan vrati kući. On se već 16 meseci nalazi u pritvoru u Grčkoj gde čeka ekstradiciju za Hrvatsku, podsetio je Kapetan Dragan.

Porodica koja je pružala utočište i topao dom svima kojima je to bilo potrebno sada je, zahvaljujući ljudima velikog srca, dobila novu fasadu na kući, stolariju i nameštaj.

Supruga Jovana Cvetića, Svijetlana Cvetić, izrazila je kroz suze zahvalnost svima koji su pomogli u renoviranju doma u kom ona i ćerka čekaju Jovanov povratak.

U domu porodice Cvetić uručene su i plakete Fondacije Kapetan Dragan za nesebičnu pomoć i podršku srpskim utamničenim herojima. Plaketu je dobila i naša televizija KTV, a među dobitnicima je i Livija Pavićević državni sekretar Ministarstva pravde.

Dobitnici plakete u i Živan Živanović i Vladimir Gak iz Opštine Inđija, televizija Informer i Fondacija Humano srce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here