Robna kuća „Tišma“ iz svog širokog asortimana, kada je u pitanju kupatilska galanterija, izdvaja slavine po veoma povoljnim cenama.

Robna kuća „Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb, bavi se veleprodajom i maloprodajom elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i drugog.

Kada je u pitanju kupatilska galanterija u „Tišmi“ ćete pronaći razne vrste klasičnih ili modernih slavina i baterija za tuš renomiranih svetskih proizvođača, kao i police za kupatila, držače peškira ili držače za izlazak iz kade, držače za sapune i četkice i dozere za tečni sapun

U Tišmi ćete pronaći i sve ostalo za vaše kupatilo: bojlere, kade i tuš kabine, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, kao i ogledala. Tišma u svojoj ponudi ima i više modela ormarića za kupatila, gornjih i donjih, različitih dimenzija.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženo na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane ili čekovima građana bez kamate. Celokupan asortiman možete pogledati u „Tišmi“ u Beogradskoj ulici bb radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova, a sve informacije možete dobiti putem telefona 023/525-233 i 023/522-443.