Položen kamen temeljac za izgradnju objekata VSO u Velikom Gradištu i Negotinu

0
24

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamene temeljce za izgradnju objekata vatrogasno-spasilačkih odeljenja u Velikom Gradištu i Negotinu i obišao renovirani objekat VSO u Kladovu.

„Za samo godinu dana renovirali smo 30 objekata i izgradili nove vatrogasne stanice u Trgovištu i Aleksandrovcu.  Narednih meseci nas očekuje i završetak izgradnje objekata u Velikom Gradištu i Negotinu, ali i isporuka 77 vatrogasnih vozila na nivou cele Srbije“, rekao je ministar Gašić. Ukazao je da savremeno doba nosi nove bezbednosne izazove, kao i da su usled klimatskih promena elementarne nepogode sve drastičnije. „Stižu vam nova vozila, savremena oprema kako biste spremno mogli da odgovorite na sve te izazove, sačuvate sebe, ali i da kao i do sada budete zaštitnici i spasioci naših građana i njihove imovine“, kazao je ministar vatrogascima.

Prema njegovim rečima, cilj Ministarstva unutrašnjih poslova je da vatrogascima-spasiocima omogući najbolje uslove za rad. „Dosta objekata je već završeno, u nekima su radovi još u toku, a renoviraćemo i izgraditi ih još“, istakao je ministar Gašić.

Objekti u Velikom Gradištu i Negotinu biće ukupne površine od 400 i 450 kvadratnih metara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here