Tišma – Pribor za obradu mesa

0
40

Sve što vam je potrebno za svinjokolj kao i za obradu i skladištenje mesa pronaći ćete u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

U Tišmi ćete pronaći sve što vam je neophodno za obradu mesa pa su vam, po najpovoljnijim cenama u gradu, na raspolaganju mašine za mlevenje mesa, električne i ručne makaze za meso, profi noževi za obradu mesa, punilice za kobasice, kuke, mesoreznice, posude za meso, kao i frižideri i zamrzivači za skladištenje mesa.

Sve to možete kupiti u robnoj kući Tišma radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h, a svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here