Aleksić i Milivojević predali Tužilaštvu dokumenta o korupciji u izgradnji auto-puta

0
82

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević predali su danas Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu sva dokumenta koja ukazuju na navodnu korupciju u vezi sa izgradnjom autoputa Ruma-Šabac-Loznica i zatražili da ispita njihovu verodostojnost.

Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu predata su sva dokumenta koja ukazuju na navodnu korupciju u vezi sa izgradnjom auto-puta Ruma-Šabac-Loznica. Dokumenta su Tužilaštvu predali predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević i zatražili da Tužilaštvo ispita verodostojnost tih dokumenata.

Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević podsetio je da je nekadašnja funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović kada je napustila tu stranku, rekla da je SNS postala “džuboks za bogaćenje i bahaćenje ministara iz redova te stranke”. “Sada vidimo kako je taj džuboks radio, a na tužilaštvu je da utvrdi gde su žetoni iz tog džuboksa”, rekao je Milivojević. On je pitao i da li u Tužilaštvu ima nekoga ko “nije u zimskom snu” i ko je spreman da ispita navode o korupciji pri izgradnji tog autoputa.

Milivojević i Aleksić su navodili i u kojim su slučajevima pozivali to Tužilaštvo da reaguje, od ubistva srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, preko Jovanjice, PKB-a, Milenijum tima, Telekoma i kupovine malih operatera, Krušika, Rio Tinta i odluka Vlade, ali da nikada nisu dobili odgovor ni na jednu prijavu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here