Robna kuća Tišma ove nedelje izdvaja bojlere različitih zapremina, usponske tuševe kao i kupatilsku galanteriju.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Tišma ove nedelje posebno izdvaja bojlere različitih tipova, kapaciteta, materijala i dimenzija koji su vrlo praktični za montažu i mogu se montirati horizontalno i vertikalno. Pored toga u ponudi su i usponski tuševi za kade i tuš kabine koji su sve više zastupljeni zbog svoje praktičnosti i modernog dizajna. Njihova glavna prednost je što može da se podešava visina tuša. Veoma su laki za čišćenje i održavanje.

Tu je i veliki izbor kupatilske galanterije: držači papira, držači za peškire, za sapun, držači za četkice, držači ubrusa, etažeri, police, setovi kupatilske galanterije, wc četke i još dosta toga.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.