Najavljen 91. Međunarodni poljoprivredni sajam

0
14

Ovogodišnji 91. Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 18. do 23. maja na Novosadskom sajmu, učestvovaće 1.200 izlagača iz 40 zemalja, što je 10 odsto više učesnika nego prethodne godine, izjavio je danas izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Boris Nadlukač na najavnoj konferenciji za novinare.

Izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Boris Nadlukač je istakao da će Nacionalna izložba stoke okupiti najbolje odgajivače iz Srbije koji će izložiti oko 800 grla stoke – goveda, konja, koza i ovaca.

Zamenica ambasadora delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Plamena Halačeva istakla je da joj je izuzetno drago što je EU partner Poljoprivrednog sajma. Kako je navela partnerstvo je odlična prilika da se prikažu instrumenti finansijske podrške, koje nudi EU.

Državna sekretarka u Ministarstvu poljopivrede, šumarstva i vodoprivrede Dušanka Golubović rekla je da je izuzetno značajno što je EU ovogodišnji partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Pojedinačne ulaznice za 91. Međunarodni poljoprivredni sajam koštaju 800 dinara, dok su za kolektivne posete 600 dinara po osobi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here