Dunav osiguranje – Siguran saputnik i tokom prvomajskih praznika

0
14

Ukoliko se odlučite da prolećne praznike provedete na putu, kompanija „Dunav osiguranje“ je tu da vam omogući da odmor provedete sigurno i bezbrižno. Ostalo je još samo nekoliko dana do kraja prolećne akcije  u okviru koje možete ostvariti brojne popuste i pogodnosti na polise kasko osiguranja, pomoći na putu, auto-nezgode.

Nepredviđenih situacija na putovanjima može da bude mnogo, ali bićete mnogo mirniji ako vozilo pre polaska proverite. Kompanija „Dunav osiguranje“ do kraja aprila donosi borjne pogodnosti za sve osiguranike i nove potencijalne korisnike koji žele da dodatno zaštite svoje vozilo zaključenjem polisa kasko osiguranja, pomoći na putu, auto nezgode, kao i da ostvare brojne druge koristi uoči Uskršnjih i prvomajskih praznika.

„Dunav auto“ najveći lanac tehničkih pregleda u Srbiji, sinonim je za poštovanje najviših standarda kontrole ispravnosti vozila radi postizanja visokog stepena bezbednosti u saobraćaju.

Tokom svih godina postojanja i poslovanja na teritoriji cele Republike Srbije „Dunav auto“ opravdano je stekao poziciju lidera na polju tehničkog ispitivanja i analize motornih vozila. Detaljnije informacije o prolećnoj ponudi „Dunav osiguranja“ odnosno „Dunav auta“ možete dobiti odlaskom u neku od poslovnica širom zemlje, pozivanjem kontakt centra kompanije „Dunav osiguranje“ na broj telefona 0800 386 286 ili posetom sajta kompanije www.dunav.com odnosno pozivanjem kontakt centra „Dunav auta“ na broj 0800 334 335 ili posetom sajta www.dunavauto.co.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here