Zrenjaninska koalicija ,,I voda i sloboda’’ koja se nalazi pod rednim brojem 4 poziva građane da izađu na izbore 2. juna kako bi se oslobodio Zrenjanin. U naredne dve nedelje biće nastavljene aktivnosti, posebno u selima, a Zrenjaninci na svojim ulicama mogu videti kombi na kojem je zaokružen broj 4 i koji ih poziva na glasanje jer je usled medijskog mraka to jedino rešenje, poručuju iz koalicije.

Izborna lista „I voda i sloboda – NADA – Ujedinjena opozicija Zrenjanin“ je pod rednim brojem 4. Čine je Stranka slobode i pravde, Nova Demokratska stranka Srbije, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, PUF, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije Sloga i Budi heroj. Do 2. juna na ulicama Zrenjanina biće kombi koji poziva Zrenjanince da glasaju jer kako iz koalicije ističu, u medijskom mraku, to je jedino rešenje.

Program i cilj koalicije ,, I voda i sloboda’’ je borba za oslobađanje Zrenjanina, zalažu se za transparentnost, bolju infrastrukturu i investicije koje će Zrenjanin uliniti boljim mestom za sve građane.