Radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u okviru zamene vodovodne mreže u Petefijevoj ulici koji su planirani za sredu, odloženi su za četvrtak 20. jun kada će doći i do najavljenog prekida vodosnabdevanja u ovoj i okolnim ulicama.

Usled nepredviđenih okolnosti tokom izvođenja radova i neočekivanih uslova na terenu radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u okviru zamene vodovodne mreže u Petefijevoj ulici koji su planirani za danas, a zbog kojih je najavljen prekid vodosnabdevanja, odloženi su za četvrtak 20. jun.

Zbog potreba izvođenja pomenutih radova u četvrtak će u periodu od 9 do 17 časova doći će do prekida vodosnabdevanja u Petefijevoj ulici, Obilićevoj, Savezničkoj, Slobodana Bursaća, Ive Lole Ribara od Petefijeve do magistrale, Cara Dušana od Savezničke do magistrale i na potezu stare pijace.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.

Zbog izvođenja radova i zauzetosti desne strane puta u Savezničkoj ulici u četvrtak će biti i otežan saobraćaj na raskrsnici ulica Cara Dušana, Savezničke i Kralja Petra I Karađorđevića.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji će zbog potreba izvođenja radova u sredu biti bez vode na strpljenju i razumevanju.