Tokom nove nedeljne akcije u Ogrevu, po sniženim cenama možete kupiti pločice, samostojeću kadu, tuš set, bateriju za umivaonik, lepak za pločice i još dosta toga.

Stovarišta Ogrev u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio novu nedeljnu akciju.

Iz Ogreva podsećaju da je u toku prodaja stanova u Pančevačkoj ulici broj 10, a sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 543 128 ili putem sajta www.nekretninejovanovic.rs. Pored gotovine robu kupljenu u Ogrevu možete platiti i administrativnom zabranom, platnim karticama kao i čekovima građana. Stovarište Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na adresi Lazarevački drum broj 13 i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.