Finalnim mečevima i humanitarnom utakmicom završen je šesti po redu zimski turnir u malom fudbalu

0
103

Finalnim mečevima i humanitarnom utakmicom pod sloganom „Za osmeh više“ završen je šesti po redu zimski turnir u malom fudbalu.

 

Tradicionalni zimski turnir završen je uzbudljivim utakmicama za treće i prvo mesto, kao i humanitarnom utakmicom između veterana Proletera i selekcije Žandarmerije. Publika u Kristalnoj dvorani mogla je da uživa uz kvalitetan mali fudbal ali i da bude humana donacijom jednog slatkiša za socijalnu ugroženu decu. Volonteri Crvenog krsta bili su postavljeni sa štandovima na kojima su prikupljani slatkiši od strane publike a svoju donaciju uručili su i pripadnici žandarmerije i veterani Proletera. Na završnom danu turnira prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji je izneo svoje utiske povodom ove manifestacije.

Organizator zimskog turnira Ivan Mikalački istakao je donacije svih učesnika humanitarnog meča i izneo podatke o ovogodišnjem turniru.

Ekipa Kafe Bakardi picerija Roma pobednik je turnira u seniorskoj konkurenciji. Trener ekipe Milivoje Batinica istakao je značaj turnira za afirmaciju sporta i malog fudbala u našem gradu.

Pobednik turnira je ekipa Kafe Bakardi picerija Roma koja je u finalu savladala ekipu “Generalna solucija” rezultatom 5:1. Borba za treće mesto završena je pobedom ekipe Kladionica Milenijum Kačarevo” nad ekipom “Pančevo Taksi Petrol” rezultatom 5:2.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here