Izjava Vojislava Šešelja povodom Briselskih razgovora

0
83

U dosadašnjem toku briselskih pregovora, kojima smo se od početka protivili, smatramo da su Srbi samo popuštali , a ono malo što je trebalo da za uzvrat  urade Albanci nije učinjeno ni do danas – rekao je predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj

 

Posle ubistva Olivera Ivanovića u domaćoj javnosti sve češće se postavlja i pitanje da li će briselski pregovori biti nastavljeni i da li je ubistvo lidera građanske inicijative Sloboda,demokratija,pravda i još jedan dokaz neuspešnosti razgovora koji se odvijaju  između predstavnika Srbije i zvaničnika tkz. samoproglašene Republike Kosovo. Ovim povodom, predsednik Srpske radikalne stranke prof.dr Vojislav Šešelj ocenio je da je ubistvo Ivanovića još jedan od dokaza neuspešnosti pregovora dve strane u Briselu.

Zvaničnici naše zemlje jednoglasni su u oceni da ubistvo Olivera Ivanovića ne sme ostati nerasvetljeno, kao što je to  slučaj sa nizom ubistava kosovskih Srba od 1999. godine. Od  međunarodnih misija na Kosovu i Metohiji, a pre svega od Evropske unije, traži se  da u najkraćem roku otkriju počinioce ubistva Olivera Ivanovića. Sa druge strane aktuelna vlast podvlači da će država Srbija sa svoje strane učiniti sve kako bi zaštitila naše stanovništvo na Kosovu i Metohiji I kako bi im obezbedila sigurnost.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here