Narodni poslanik Aleksandar Šešelj, član stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Savetu Evrope, nastupio je na plenumu završnog dana januarskog zasedanja

0
111

Aleksandar Šešelj je u obraćanju članovima Parlamentarne skupštine Saveta Evrope ukazao da je prošlo deset godina od nelegalnog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije i da su posledice toga vrlo negativne.

„Takozvano Kosovo je teroristička organizacija na čijem su čelu ratni zločinci i kriminalci čija je osnovna privredna grana trgovina ljudskim organima otetih i zarobljenih: i Srba i Albanaca. Evropska unija je pomogla kreiranju ove terorističke „države“ u srcu Evrope i jedan je od njenih glavnih sponzora“ – istakao je Aleksandar Šešelj.

On je u nastupu ukazao da Evropska unija uslovljava Republiku Srbiju i da je neće prihvatiti u članstvo ukoliko ne prizna nezavisnost Kosova, a to je svima jasno. U zaključku je istakao da je ponosan jer Srbija nikada neće postati članica Evropske unije, jer to srpski narod ne želi, niti će ikada prihvatiti nezavisnost lažne države Kosovo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here