U Većnici Skupštine Opštine Sečanj organizovana je dodela Svetosavskih nagrada najuspešnijim studentima

0
330

Opština Sečanj tradicionalno organizuje dodelu Svetosavskih nagrada za najbolje studente sa područja ove opštine čiji je prosek viši od osam. Nagrade su dodeljene u Većnici Skupštine Opštine Sečanj gde su se prisutnima obratili predsednik Opštine Sečanj Predrag Rađenović i predsednik SO Sečanj Arsen Plahin. Nagradu je ove godine zaslužilo 75 studenata a o samoj dodeli kao i o uslovima koji su tome prethodili govorio je predsednik Opštine Sečanj Predrag Rađenović.

Predsednik Opštine Sečanj Predrag Rađenović osvrnuo se i na odlazak mladih iz ove opštine i dodao da se Opština ozbiljno bavi ovim problemom navodeći konkretne primere.

 Najbolji student ove opštine sa prosekom 10 je Nebojša Obrknežev, student Uhtinskog državnog tehničkog Univerziteta.

 Koliko Svetosavska nagrada koju dodeljuje Opština Sečanj znači roditeljima studenata rekao je Miloš Ostojić, otac Milice Ostojić, studentkinje Defektološkog fakulteta.

 Svetosavsku nagradu dobili su studenti druge, treće i četvrte godine i master studija. Prema rečima predsednika Opštine Sečanj, Predraga Rađenovića, 28.juna opština Sečanj dodeliće nagrade vukovcima osnovnih i srednjih škola.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here