U prodavnicama King chicken i Golden Smoljan širom Zrenjanina sve kupce očekuje najkvalitetnije pileće meso po najpovoljnijim cenama

0
1035

Preduzeće Golden Smoljan DOO se dugi niz godina bavi uzgojem svih vrsta pernatih životinja, a pored toga poseduje i klanicu, pa se u okviru maloprodajnih objekata DOO Smoljan prodaje najkvalitetnije sveže pileće meso, kao i veliki izbor pilećih proizvoda. Dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje domaćeg tržišta kvalitetnim i svežim proizvodima, sa naglaskom na zdravlje i bezbednost, kao i na principe i vrednosti kao što su svakodnevna kontrola kvaliteta i visoki standard proizvodnje. Trgovac Erdeljan Emina predstavila je prodavnicu u Šumici i asortiman robe.

U prodavnicama King chicken I Golden Smoljan možete pronaći veliki izbor mesa pernatih životinja, kao i brojne mesne prerađevine u vidu punjenih bataka, karabataka, karađorđeve šnicle, rolovane piletine, pljeskavice, raznjiće, ćevape i roštiljske kobasice. Na teritoriji Zrenjanina posluje više objekata u naselju Mužlja, na Zelenom polju, u naselju Šumice, na Lesnini u ulici Marka Oreškovića kao i na glavnoj zrenjaninskoj pijaci i u okviru mlečno mesnih sala na bagljaškoj i pijaci na Lesnini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here