U okviru projekta ,,Vrtići bez granica’’, Predškolska ustanova Zrenjanin organizovala je aktivnost pod nazivom ,,Pevajmo, svirajmo i drugarstvo širimo’’

0
262

Projekat ,,Vrtići bez granica’’ započet je maja 2017.godine kada su Grad Zrenjanin i Predškolska ustanova Zrenjanin potpisali Memorandum o saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju koji se realizuje u saradnji sa UNICEF-om i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U međuvremenu održane su dve promotivne aktivnosti a u toku današnjeg dana održana je treća u Kulturnom centru Zrenjanina. Priređen je muzički program u kojem su učestvovali đaci i profesori Muzičke škole Josif Marinković.

Pomoćnik direktora Predškolske ustanove Zrenjanin Tatjana Lojović ovom prilikom se zahvalila Kulurnom centru i gostima koji su učestvovali u programu. Pored toga, rekla je nešto više o samom projektu i načinu na koji on funkcioniše.

Cilj programa Vrtići bez granica je da se obuhvati što veći broj dece uzrasta od 3 do 5 i po godina a posebno deca iz osetljivih grupa i ona deca koja do sada nisu bila obuhvaćena kvalitetnim vaspitno-obrazovnim programima u Predškolskoj ustanovi istakla je Tatjana Lojović i dodala

Nakon muzičkog dela, mališani su uživali u kretivnim radionicama gde su se zabavljali praveći od kartona gitare, zvečke i crtajući životinje.

Ukoliko ima zainteresovanih roditelja da upišu svoju decu uzrasta od 3 do 5 i po godina u besplatne četvorosatne programe u vrtićima Maslačak, Sunčica i Poletarac mogu se javiti glavnom ili grupnom vaspitaču u pomenutim vrtićima ili doći u zgradu Predškolske ustanove da se informišu i upišu svoje dete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here