U Multimedijalnoj sali Gradske kuće uručene su diplome polaznicima Centra za edukaciju ,,Big ben’’

0
185

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće uručene su diplome polaznicima Centra za edukaciju ,,Big ben’’.

 Učenici iz 10 osnovnih škola grada Zrenjanina bili su polaznici Centra za edukaciju ,,Big ben’’ u okviru kojeg je održan obrazovno-vaspitni program mentalne aritmetike SuanPan. Nastava je trajala od februara do decembra prošle godine a tokom današnjeg dana polaznicima su uručene diplome u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. Dodeli su prisustvovali vlasnica Centra za edukaciju ,,Big ben’’ Ljubica Kovačević, licencirani predavač Miljana Lalović, direktori škola i učenici a ispred grada Zrenjanina podršku su pružili pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić i član Gradskog veća Slaviša Vlačić.

O akciji ,,Um caruje’’ i programu Centra za edukaciju ,,Big ben’’ govorila je vlasnica Centra Ljubica Kovačević.

 Profesor matematike i informatike, licencirani predavač mentalne aritmetike SuanPan Miljana Lalović prenela je svoja iskustva u radu sa decom koji je trajao nekoliko meseci.

SuanPan mentalna aritmetika je međunarodni program za isticanje potencijala i jačanja pažnje, koncentracije, memorije i samopouzdanja specijalno koncipiran za decu uzrasta od 5 do 14 godina. Polaznici Centra za edukaciju ,,Big ben’’ kojima su danas uručene diplome najpre su se predstavili a potom su preneli svoja iskustva iz pomenutog programa.

Prema rečima vlasnice Centra za edukaciju ,,Big ben’’ Ljubice Kovačević, 24.februara očekuje se početak naprednog kursa u pomenutom Centru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here