Kompanija “Smoljan” DOO iz Žablja svakodnevno doprema sveže pileće meso i pileće prerađevine koje možete kupti u prodavnicama “Golden Smoljan” i “King Chicken” širom grada Zrenjanina

0
285

Kompanija Smoljan DOO sa sedištem u Žablju bavi se uzgojom, preradom i distribucijom svežeg pilećeg mesa i pilećih prerađevina. Dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje domaćeg tržišta sa kvalitetnim i svežim proizvodima, sa naglaskom na zdravlje i bezbednost, kao I na principe i vrednosti kao što su svakodnevna kontrola kvaliteta i visoki standard proizvodnje. Isporuka mesa vrši se iz sedišta kompanije koja se nalazi u Žablju, a koja posluje u skladu sa HACCP standardom i na taj način garantuje bezbednost proizvoda kao i postojan kvalitet. Robu prati sva potrebna dokumentacija- otpremnica i veterinarsko uverenje, a pileće prerađevine prave se isključivo od pilećeg mesa i nalaze se u specijalnoj ambalaži. Prodavnicu King Chicken u Baranjskoj ulici 18 predstavila je trgovac Izabela Kokanović.

U prodavnicama King chicken i Golden Smoljan možete pronaći veliki izbor mesa pernatih životinja, kao i brojne mesne prerađevine u vidu punjenih bataka, karabataka, karađorđeve šnicle, rolovane piletine, pljeskavice, ražnjiće, ćevape i roštiljske kobasice. Na teritoriji Zrenjanina posluje više objekata u naselju Mužlja, na Zelenom polju, u naselju Šumice, na glavnoj zrenjaninskoj pijaci i u okviru mlečno mesnih sala na bagljaškoj i pijaci na Lesnini. Radno vreme prodavnica je od ponedeljka do subote u terminu od 7 do 20h i nedeljom od 7 do 12h.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here