Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, izjavio je da ne postoji problem u bilo kom segmentu u gradu za koji SRS nema rešenje

0
99

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, izjavio je u prepunoj sali Skupštine gradske opštine Stari grad na završnoj konvenciji stranke da ne postoji problem u bilo kom segmentu u gradu za koji Srpska radikalna stranka nema rešenje, kao i da je uvek zastupala interes običnih građana i da će to nastaviti da radi i posle izbora, 4. marta.

 Miljan Damjanović je prisutnim građanima  rekao da je Srpska radikalna  stranka jedina vodila pozitivnu  predizbornu kampanju u glavnom gradu. Damjanović  je dodao da je neophodno rešiti osnovne  komunalne probleme građana Beograda. Drugi veliki problem, kako je naveo Miljan Damjanović, predstavlja problem legalizacije objekata u glavnom gradu.Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda istakao je da radikali predlažu da se formira zaseban sekretarijat za predškolske ustanove, kao i nova mreža tih ustanova i da se plaćanje vrši po tome koliko roditelji zaista imaju prihode.

Damjanović je na kraju naglasio da je mesto Srbije na istoku jer su naša braća i prijatelji u Ruskoj federaciji. Izborna lista “dr Vojislav Šešelj –Srpska radikalna stranka”, za lokalne izbore u Beogradu, nosi broj dva. Svi kandidati za odbornike u Skupštini grada su članovi stranke, a radikali su zvanično započeli kampanju predstavljanja svog predizbornog programa  17.januara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here