Prof. dr Vojislav Šešelj je na završnoj konvenciji izjavio da će ta stranka doneti snažan element stabilnosti i odgovornosti ako bude na vlasti u Beogradu

0
189

Nosilac liste Srpske radikalne stranke na beogradskim izborima prof. dr Vojislav Šešelj je na završnoj konvenciji izjavio da će ta stranka doneti snažan element stabilnosti i odgovornosti ako bude na vlasti u Beogradu, jer su njeni kadrovi pošteni, sposobni i pouzdani.

U obraćanju prisutnim članovima i simpatizerima Srpske radikalne stranke na završnoj konvenciji u Beogradu, predsednik stranke,  prof.dr Vojislav Šešelj, istakao je da je kandidat radikala za gradonačelnika, Miljan Damjanović „najbolji i Srpska radikalna stranka će Damjanovića , ukoliko sada ne postane gradonačelnik, kandidovati  dok to ne postane.“- naglasio je predsednik Srpske radikalne stranke.

Prof. Dr Vojislav Šešelj je rekao da bi radikali mogli da budu na vlasti u koaliciji sa većinom stranaka koje učestvuju na izborima, ako se dogovore o programu i ciljevima. On je objasnio i sa kojim strankama radikali sigurno neće ići u koaliciju.

Kako je istakao predsednik Srpske radikalne stranke,  najbitnije je da se radikali ne odriču svoje ideologije i programa. “Radikali su u prednosti u odnosu na druge stranke, jer su dokazali svoju spremnost da se žrtvuju za svoje ideje, objasnio je prof.dr Vojislav Šešelj i dodao .

Predsednik Srpske radikalne stranke je naglasio da ukoliko kandidati stranke budu učestvovali u vlasti u Beogradu, radikali će uneti pre svega snažan element stabilnosti .

Prof.dr Vojisla Šešelj je objasnio i zbog čega radikali odlučno ne idu protiv Aleksandra Vučića i koja bi bila posledica takvog poteza .

Prema rečima lidera radikala , “veoma je bitno da poslovanje u Srpskoj radikalnoj stranci ostane čisto i da se zadrži poverenje članstva“.

„Imamo poverenje naroda i poverenje svog članstva, a što je najvažnije naše stranačko poslovanje  je besprekorno čisto. Mi se uvek prostremo onoliko koliko smo dugi i koliko smo široki“ istakao je u obraćanju na završnoj konvenciji Srpske radikalne stranke prof. Dr Vojislav Šešelj.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here