U Gradskoj kući obavljen je žreb za turnir „Igrajmo za 16“ koji se po šesti put održava u Zrenjaninu

0
93

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće obavljen je žreb za turnir „Igrajmo za 16“ koji se po šesti put održava u Zrenjaninu.

Tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom “Igrajmo za 16” od 2000.godine organizuje RTS u znak sećanja na 16 tragično nastradalih kolega u bombardovanju zgrade RTS-a 1999.godine. Vremenom je turnir prerastao u jedan od najmasovnijih i najznačajnijih u našoj zemlji koji iz godine u godinu okuplja sve više ekipa i učesnika. Turnir u Zrenjaninu održava se šesti put pod organizacijom Grada Zrenjanina, JU „Sportski objekti“, Sportskog saveza grada Zrenjanina, Udruženja fudbalskih sudija, RTS-a, a od ove sezone u organizaciju turnira se uključila i Kancelarija za mlade Grada Zrenjanina. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je naglasio humanitarnu crtu ovog turnira kako bi se sačuvalo sećanje na tragično nastradale radnike RTS-a.

Kancelarija za mlade ove godine se prvi put uključila u organizaciju turnira, a ulogu kancelarije prokomentarisao je Ivan Mikalački.

Ispred organizatora turnira obratio se Nikola Božović koji je izneo tehničke detalje turnira.

Kristalna dvorana biće domaćin ovog turnira, a utakmice su na programu u sredu i petak od 10h, odnosno 10:45. Termin finalnog meča će biti naknadno određen, pobednik će steći pravo da igra u završnici grupe „Gradovi“ u Beogradu 31. marta i 1. aprila.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here