Prof. dr Vojislav Šešelj istakao je :”Činjenica da su američki i britanski ambasadori lično obilazili neka biračka mesta tokom beogradskih izbora, predstavlja zlu slutnju za Srbiju i dramatično upozorenje da Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija spremaju veliko zlo.”

0
92

Na današnjoj konferenciji za novinare, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj istakao je ” činjenica da su američki i britanski ambasadori lično obilazili neka biračka mesta tokom beogradskih izbora, predstavlja zlu slutnju za Srbiju i dramatično upozorenje da Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija spremaju veliko zlo.”

Obraćajući se novinarima u holu Narodne skupštine, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj osvrnuo se pre svega na ponašanje američkog i britanskog ambasadora tokom proteklih gradskih izbora u Beogradu .

Lider radikala je odgovorio i na novinarsko pitanje da li razmišlja o političkoj odgovornosti posle izbora i da li će zbog toga podneti ostavku u stranci.

Prof. dr Vojislav Šešelj je istakao i da se u Srpskoj radikalnoj stranci stalno pojavljuju nova lica ali i da će neko mlađi moći da preuzmu njegovu funkciju kada “dokaže da je sposobniji, pametniji, iskusniji i odgovorniji.” Govoreći o rezultatima rada radikala u proteklom periodu, predsednik Srpske radikalne stranke je rekao da “oni zavise i od narodne volje”. na kraju konferencije za novinare “da je ovo jedno iskustvo, da kada narodu i mnogo učinite, ne očekujte zahvalnost jer narod onda kaže: evo vi ste učinili sve što ste mogli, da vidimo sada šta mogu ovi drugi. Naravno, ne pada nam ni na kraj pameti da se ljutimo na svoj narod, nego da se opet borimo da zaslužimo njegovo poverenje – istakao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here