Ukoliko želite da obradujete drage osobe povodom predstojećeg 8.marta posetite knjižaru Novosti

0
89

Ukoliko želite da obradujete drage osobe povodom predstojećeg praznika, 8.marta, posetite knjižaru Novosti koja je kao i svake godine pripremila za svoje kupce najveći izbor najkvalitetnijih poklona

8.mart predstavlja jedan od najlepših dana za darivanje poklona, iskazivanje ljubavi i malih znakova pažnje prema voljenim osobama. U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći savršen poklon za sve generacije. Pored standardne ponude koja podrazumeva kancelarijski materijal, školski pribor i opremu, sve vrste tapeta i samolepljivih folija, vitraž papira, biciklove, bazene, putne torbe, poslovne torbe, kofere, igračke, knjižara Novosti ponudiće vam i poklone povodom predstojećeg praznika 8.marta. Asortiman je predstavila vlasnica knjižare Vera Milojević.

U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći prigodan poklon, a plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Gotovinom uz popust od 10 %, odloženo, čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 h. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona knjižare 023 521 644 i 023 533 438.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here