U Zrenjaninu je održan 8. međunarodni tekvondo kup “Zrenjanin open”

0
203

U Zrenjaninu je proteklog vikenda održan osmi međunarodni tekvondo kup “Zrenjanin open”

Kristalna dvorana bila je domaćin osmog međunarodnog tekvondo kupa “Zrenjanin open”, a takmičenje je proglasio otvorenim pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura. Takmičenje je održano u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ovogodišnji tradicionalni turnir okupio je 530 učesnika iz 9 zemalja. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura izjavio je da će se nastaviti sa razvojem lokalnog sporta putem ovako velikih manifestacija.

Predsednika Tekvodno asocijacije Vojvodine Vukašin Vukašinović istakao je Grad Zrenjanin kao jedan od vodećih tekvondo centara u Vojvodini, pored Novog Sada i Rume. On je govorio i o značaju turnira za promociju tekvondoa i sporta na teritoriji Vojvodine.

Predstavnik organizatora takmičenja Slaviša Perić osvrnuo se na organizaciju turnira i na stanje tekvondoa u našem gradu.

Kup „Zrenjanin OPEN“ se organizuje u svim kategorijama – pionira, kadeta, juniora i seniora, u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji se nadmeću u formama, borbama, kik i visinskom razbijanju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here