U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg međunarodnog turnira u košarci za igrače ispod 16 godina „Petrovgrad kup“

0
54

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg međunarodnog turnira u košarci za igrače ispod 16 godina „Petrovgrad kup“.

U Kristalnoj dvorani od 16. do 18. marta održaće se međunarodni turnir u košarci za kadete, najavljeno je danas na konferenciji za novinare. Grad Zrenjanin će po četvrti put biti domaćin velikog turnira na kojem su ove godine učešće uzele ekipe Petrovgrada, Partizana, Real Madrida, Lokomotive Kuban, Fenerbahčea, Stella Azurra i nacionalne selekcije Crne Gore i Rumunije. Ovogodišnji turnir ima humanitarni karakter, naime sva sredstva koja budu prikupljena otići će Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja pomaže oboleloj deci i njihovim porodicama u procesu lečenja u zemlji ili inostranstvu. Na konferenciji za novinare govorio je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji je istakao značaj turnira za promociju sporta u našem gradu.

 

Svečano otvaranje turnira biće održano u petak, 16. marta u 18.30 časova, a prva utakmica zakazana je u petak u 14:30. Finale turnira je u nedelju u 20h.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here