Škola stranih jezika New Age School iz Zrenjanina je po četvrti put organizovala humanitarnu akciju „Deca deci“

0
124

Škola stranih jezika New Age School iz Zrenjanina je po četvrti put organizovala humanitarnu akciju „Deca deci“. Tim povodom organizovana je priredba u sali bioskopa „Cinema“ čiji su glavni akteri bili polaznici škole

Humanitarna akcija „Deca deci“ obeležena je priredbom na kojoj su učestvovali polaznici škole stranih jezika „New Age Shcool“. Iznos ulaznice bio je na dobrovoljnoj osnovi, a sav prihod je namenjen renoviranju Službe pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin. Među prisutnima na priredbi bio je i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je najavio nove projekte u saradnji sa Opštom bolnicom Zrenjanin.

Ispred Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ obratila se načelnica dečijeg odeljenja Tatjana Stanković koja se zahvalila svim učesnicima ove akcije, posebno deci.

Polaznici škole „New Age School“ istakli su zadovoljstvo što na ovaj način mogu pomoći deci kojoj je neophodna pomoć u lečenju.

New Age School počela je sa radom školske 2006/2007 godine i za vrlo kratko vreme stekla veliki ugled. Škola pruža moderne metode nastave u odlično tehnički opremljenim učionicama, a programe školovanja neprekidno usklađuju sa razvojem tržišta. Škola se nalazi u Gimnazijskoj ulici broj 8, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 023 510 504.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here