Povodom izbora Vladimira Putina za predsednika Rusije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku ruskom predsedniku

0
82

U čestitiki predsednika Srbije se navodi:

„Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana.

Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj.

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata. Uveren sam da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

Veoma sam Vam zahvalan za Vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju.

Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here