Stovarišta “Ogrev” imaju novu akcijsku ponudu koja će trajati od 30. marta do 06. aprila

0
78

Stovarišta “Ogrev” imaju novu akcijsku ponudu koja će trajati od 30.marta do 06. aprila u okviru koje po najpovoljnijim cenama možete kupiti tuš kabinu,drvene prozore,gips ploče, gašeni kreč i još mnogo toga iz širokog asortimana proizvoda.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati od 30.marta do 06. aprila po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujuce Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 14 časova. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here