Na Gradskom trgu u Zrenjaninu održana je pokazna vežba Žandarmerije kao i koncert Amadeus benda

0
65

U subotu, 31.marta, na Gradskom trgu u Zrenjaninu održana je pokazna vežba Žandarmerije kao i koncert Amadeus benda.

Sa prvim prolećnim danima kreću i besplatne aktivnosti koje se održavaju u našem gradu. Tako je bilo i poslednjeg dana marta kada se ispred Gradske kuće predstavio odred Žandarmerije Novi Sad, koji je izveo pokaznu vežbu. Ujedno je održan i taktičko-tehnički zbor gde su građani imali priliku da vide deo naoružanja, vozila i opreme kojim se služi odred Žandarmerije Novi Sad. Ceo događaj upotpunio je i koncert popularnog Amadeus benda koji je oduševio zrenjaninsku publiku. Pre nastupa, za članove benda upriličen je prijem u Gradskoj kući gde ih je dočekao zamenik gradonačelnika Saša Santovac. On je ovom prilikom istakao cilj ovakvih koncerata, koji će se, po svemu sudeći, održavati i u narednom periodu.

 

Ni članovi Amadeus benda nisu krili zadovoljstvo što su ponovo u Zrenjaninu. Za ovaj grad ih vežu lepe uspomene počevši od uspešnih koncerata do snimanja spota u Gradskoj kući istakao je klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović.

Publika je uživala u koncertu tokom kojeg su se nizali najveći hitovi Amadeus benda. Ovo je prvi koncert ovog proleća a o ostalim programima koji nas tek očekuju, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here