U novoj akcijskoj ponudi stovarišta Ogrev koja će trajati od 6. do 13.aprila po veoma povoljnim cenama možete pronaći tuš kabinu, veliki izbor led ogledala, rukavice za rad u bašti, kosilicu za travu, cement i još mnogo toga

0
82

U novoj akcijskoj ponudi stovarišta Ogrev koja će trajati od 6. do 13.aprila po veoma povoljnim cenama možete pronaći tuš kabinu, veliki izbor led ogledala, rukavice za rad u bašti, kosilicu za travu, cement i još mnogo toga iz širokog asortimana.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati od 6.do 13. aprila po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Za vreme praznika stovarišta će raditi po sledećem rasporedu, u petak 06.aprila stovarište na Lazarevačkom drumu bb radiće od 8 do 14h, u subotu 07.aprila oba stovarišta u gradu radiće od 8 do 14h, i u ponedeljak 09.aprila radiće stovarište u Železničkoj ulici bb od 8 do 14h. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here