U novoj akcijskoj ponudi stovarišta Ogrev koja će trajati od 6. do 13.aprila po veoma povoljnim cenama možete pronaći tuš kabinu, veliki izbor led ogledala, rukavice za rad u bašti, kosilicu za travu, cement i još mnogo toga iz širokog asortimana.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati od 6.do 13. aprila po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Za vreme praznika stovarišta će raditi po sledećem rasporedu, u petak 06.aprila stovarište na Lazarevačkom drumu bb radiće od 8 do 14h, u subotu 07.aprila oba stovarišta u gradu radiće od 8 do 14h, i u ponedeljak 09.aprila radiće stovarište u Železničkoj ulici bb od 8 do 14h. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.