Tužilaštvo ne podnosi prijave, ono je tu da ispita neke navode, a mi ne možemo da snosimo odgovornost za bilo čiju decu nego samo za sopstvenu – izjavila je Snežana Terzić

0
307

Tužilaštvo ne podnosi prijave , ono je tu da ispita neke navode , a mi ne možemo da snosimo odgovornost za bilo čiju decu nego samo za sopstvenu – izjavila je Snežana Terzić iz Građanske inicijative za neobaveznu vakcinaciju povodom najava da će tužilaštvo utvrđivati odgovornost više ličnostii koji se protive obaveznoj vakcinaciji dece.

Prema pisanju medija Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da radi na utvrđivanju krivične odgovornosti više javnih ličnosti – protivnika vakcinacije dece. Navedeno je da Odeljenje za visokotehnološki kriminal vrši provere činjeničnog stanja i prikuplja potrebne dokaze i dokumentaciju kako bi na adekvatan način i u potpunosti pretkrivični postupak bio sproveden i okončan. Nakon što budu prikupljeni svi relavantni dokazi i sprovedene i druge procesne radnje, tužilaštvo će blagovremeno o tome obavestiti javnost. Kako Snežana Terzić iz Građanske inicijative za neobaveznu vakcinaciju, komentariše ovakav postupak I da li u pozadini ovakve namere tužilaštva stoje možda I drugi razlozi za ovako temeljno postupanje.

Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju okuplja stotinjak roditelja I u više prilika njeni članovi su   učestvovali na tribinama I okupljanjima  posvećenim vakcinaciji dece.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here