U organizaciji grada Zrenjanina i Filijale za zapošljavanje Zrenjanin održan je 22. Sajam zapošljavanja u hali Medison

0
112

U organizaciji grada Zrenjanina i Filijale za zapošljavanje Zrenjanin održan je 22. Sajam zapošljavanja u hali Medison.

 22.Sajam zapošljavanja koji se organizuje u gradu Zrenjaninu bio je prilika da se nezaposleni u direktnom razgovoru sa predstavnicima poslodavaca upoznaju sa mogućnostima zapošljavanja u našem gradu. Otvaranju Sajma prisustvovali su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Zrenjanin Tatjana Mijatović i Snežana Sedlar, direktorka pokrajinske službe za zapošljavanje. Nezaposlenost predstavlja najveći problem ne samo u Zrenjaninu nego i u celoj Srbiji a gradonačelnik Janjić je ovom prilikom podsetio na veliki broj investitora koji su u proteklom periodu došli u naš grad i na taj način smanjili broj nezaposlenih.

Ove godine učestvovalo je 36 poslodavaca a traženo je 448 radnika različitih zanimanja o čemu je nešto više rekla direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Zrenjanin Tatjana Mijatović.

Ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu posetila je i direktorka pokrajinske službe za zapošljavanje Snežana Sedlar koja je pohvalila rad Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Zrenjanin istakavši da ima najbolji učinak od svih filijala  na teritoriji Vojvodine.

Neki od posetilaca Sajma preneli su nam svoje utiske o traženju posla i o očekivanjima za zaposlenje.

Sajam zapošljavanja se u Zrenjaninu održava od 2005. godine a statistika govori da je do sada učestvovalo ukupno 498 poslodavaca a  zaposleno je 4 046 lica.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here