Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji izdvaja za vas: lepak za pločice, sobna vrata, kosilice za travu, mineralnu vunu,gips ploče i još mnogo toga

0
104

Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji izdvaja za vas: lepak za pločice, sobna vrata, kosilice za travu, mineralnu vunu,gips ploče i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama.

 Sve za vašu kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogrev. Kao član Keramika Jovanović grupe u svojoj ponudi imaju veliki izbor keramičkih pločica i sanitarija, kupatilski nameštaj i sve vrste lepkova za pločice, silikona i drugog potrebnog materijala za uređenje vašeg kupatila. Pored toga, stovarišta Ogrev nude sve potrebno za molerske radove i neophodu opremu za molere. Ukoliko vam je potrebna drvena građa ili drvena stolarija, u stovarištima Ogrev možete pronaći veliki izbor vrata i prozora kao i sve vrste drvene građe.. U akciji nedelje koja traje od 20. do 27 aprila možete pronaći sledeće artikle:

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu u stovarištima Ogrev možete ih posetiti radnim danima od 8 do 19 h i subotom od 8 do 14 h.Svu kupljenu robu možete platiti na više načina: gotovinom, čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate, putem administrativne zabrane na 3, 6, 9 meseci i godinu dana, sindikalnom prodajom na rate, a penzioneri putem poslednjeg penzionog čeka na 3, 6 i 9 meseci. Samo u stovarištima Ogrev možete kupiti kompletan građevinski materijal na 12 mesečnih rata bez kamate, gde takođe postoji mogućnost dopreme kupljene robe do vašeg grailišta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here