Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je izletišta “Tisa” i “Motel” pred prvomajski uranak

0
140

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je izletišta  “Tisu” i“Motel”koja tradicionalno svake godine okupe veliki broj posetilaca za prvomajski uranak.

Pripreme za tradicionalni prvomajski uranak privode se kraju. Trava je pokošena , a zelene površine su isprskane protiv krpelja Tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je danas  sa svojim saradnicima izletišta na obali Tise kod Žabaljskog mosta i “Motel” u Šumici, kako bi se uverio da li su spremna za predstojeće prvomajske praznike i prihvat velikog broja izletnika koji se tradicionalno okupljaju na tim mestima.Gradonačelnik je ovom prilikom izjavio da su uslovi na izletištima zadovoljavajući i najavio da će nakon praznika početi rekonstrukcija talpe na Tisi.

Izletišta su spremna da dočekaju Zrenjanince kao i njihove goste koji su se odučili da prvomajske praznike provedu na ovim mestima. Mnogi će požuriti da na izletištima zauzmu najbolja mesta za tradicionalni prvomajski uranak. To će biti dragocena prilika da se odmore od posla, opuste i uživaju u prirodi i dobrom društvu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here