Mihajlo Ulemek: “U Šilerovoj ulici u Zemunu bio sam tridesetak puta, a od tih tridesetak poseta pet ili šest puta sam tu video i Čedomira Jovanovića.”

0
1475

U Šilerovoj ulici u Zemunu bio sam tridesetak puta , a od tih tridesetak poseta pet ili šest puta sam tu video i Čedomira Jovanovića – izjavio je Mihajlo Ulemek.

Dosta pažnje u javnosti početkom godine izazvala je tvrdnja Mihajla Ulemeka koju su plasirali i pojedini mediji, da je lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je , kako je izjavio Ulemek ‚‚Jovanović dolazio po novac’’. On je takođe rekao da bi ovo potvrdio i na sudu ukoliko bi došlo do Jovanovićeve tužbe. Mnogi akteri iz javnog i političkog života su često pominjali Šilerovu i vezu pojedinih političara sa pripadnicima tzv ‚‚Zemunskog klana‚‚. Da li to dokazuje i da su veze između političara i ‚‚Zemunaca‚‚ u to vreme oko 5. oktobra, zaista bile toliko jake  kao što se tvrdi u delu javnosti?  Mihajlo Ulemek je istakao da je vidljivo u poslednjih 20 godina da postojala veza između političara i ljudi sa ‘’one strane zakona’’.

Mihajlo Ulemek je stric Milorada Ulemeka Legije i tokom devedesetih godina prošlog veka bio je član Srpske dobrovaljačke garde gde je imao čin pukovnika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here