U okviru kratkog programa ,,Zvuk – to sam ja, to smo mi’’ koju je realizovala predškolska ustanova održana je u Muzičkoj školi Zrenjanin

0
559

Poslednja, deseta radionica, u okviru kratkog programa ,,Zvuk – to sam ja, to smo mi’’ koju je realizovala predškolska ustanova održana je u Muzičkoj školi.

 U okviru projekta ,,Vrtići bez granica’’ realizovan je program ,,Zvuk – to sam ja, to smo mi’’ koji je obuhvatio ukupno deset radionica. Poslednja je održana danas u prostorijama Muzičke škole gde su mališani iz vrtića Maslačak izveli prigodan muzički program. Slađana Rajlić, vaspitač u vrtiću Maslačak rekla je nešto više o samom programu koji je realizovan kao i o saradnji sa Muzičkom školom.

Ispred Muzičke škole obratila se Senka Milisavljević koja je pohvalila saradnju škole sa vrtićima i objasnila kakav je program pripremljen za ovu priliku.

Učešće u radionici uzeli su i mališani iz muzičkog zabavišta Sanjalice ispred kojeg se obratila Sanja Popović, vaspitač.

U narednom periodu predškolska ustanova će realizovati niz aktivnosti. Neke od njih su program Razglednice moga grada, razne radionice kao i tradicionalni ples predškolaca na Gradskom trgu krajem maja. Tu su još i Dani predškolaca kao sportske igrarije na Vojnom stadionu.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here