Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj primio je u sedištu stranke rusku delagaciju na čelu sa Aleksejem Žuravljovim

0
134

Predsednik Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislav Šešelj, primio je u sedištu stranke rusku delagaciju na čelu sa Aleksejem Žuravljovim, poslanikom u Državnoj Dumi, predsednikom partije Rodina.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru prof. dr Vojislav Šešelj i Aleksej Žuravljov su razmenili saznanja i usaglasili stavove u pogledu srpsko-ruskog prijateljstva i saradnje. Predsednik Srpske radikalne stranke je istakao da su srpski radikali konstruktivna opozicija vlade, koja prihvata patriotske poteze režima na polju poboljšanja odnosa sa Rusijom, ali da to još uvek nije dovoljno.

On je još jednom naglasio da je Srpska radikalna stranka i dalje strogo protiv ulaska Srbije u Evropsku uniju i protiv bilo kakve saradnje sa Zapadom.

Prof.dr Vojislav Šešelj je izrazio zahvalnost delagaciji zbog njihove srdačne posete i izjavio da održava prijateljske odnose sa svim ruskim patriotskim partijama.

Ruska delegacija je pozvala predsednika Srpske radikalne stranke  da poseti Rusiju na čemu im se on zahvalio i naglasio da bi voleo da njegovo prvo putovanje bude put u Rusiju.

Pored Žurovljeva, razgovoru su prisustvovali i Aleksej Riljev, Vladimir Laktjušin, Aleksandar Hugati, Ljubomir Radinović i Vladimir Kudašov, kao i Nemanja Šarović, Vjerica Radeta i Miljan Damjanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here