Stovarišta Ogrev iz svoje ovonedeljne akcije po veoma povoljnim cenama izdvajaju sledeće artikle: lepak za pločice, ter papir, garažna vrata, univerzal pletivo, blok za zidanje i još mnogo toga

0
144

Stovarišta Ogrev iz svoje ovonedeljne akcije koja će trajati od 11.do 18 maja po veoma povoljnim cenama izdvajaju sledeće artikle: lepak za pločice,ter papir, garažna vrata, univerzal pletivo, blok za zidanje i još mnogo toga.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarišta Ogrev kontinuirano vrše ulaganja u objekte i opremu, pa kvalitetan i bogat asortiman robe, uz stalne akcijske popuste, obezbedjuju brojne zadovoljne kupce. Novu akciju koja će trajati od 11. do 18.maja predstavio je Dragan Stanjević iz izložbenog salona Ogrev stovarišta koje se nalazi na Lazarevačkom drumu.

Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski,  čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarišta Ogreva nalaze se u Železničkoj ulici bb, na Lazarevačkom drumu bb i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Svojim potrošačima nude kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Ukoliko želite da ih posetite u gradu, to možete učiniti svakog radnog dana 8 do 19 časova, i subotom od 8 do 14 časova, kao i u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here