U Multimedijalnoj sali Gradske kuće predstavljeno je peto izdanje sportskog almanaha – Zrenjaninski sport 2017.

0
141

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće predstavljeno je peto izdanje sportskog almanaha – Zrenjaninski sport 2017., čiji su izdavači Sportski savez grada Zrenjanina i list Zrenjanin.

U petom izdanju koje je posvećeno zrenjaninskom sportu nalaze se sportske strane koje obuhvataju najnovije tekstove i fotografije objavljene u Listu Zrenjanin tokom 2017.godine. Zabeleženi su uspesi zrenjaninskog sporta počevši od sporta u gradskim okvirima pa do vrhunskih rezultata zrenjaninskih sportista kao i vrhunskih rezultata u našoj sredini. Promociji godišnjeg almanaha pored sportista, trenera i sportskih radnika prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, direktor JU Sportski objekti Bojan Mijatov, proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski kao i predstavnici lista Zrenjanin direktor i glavni i odgovorni urednik Dalibor Bubnjević i urednica sporta Biljana Mandić. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao je značaj objavljenog izdanja uz podsećanje da je Zrenjanin grad sporta i da sportisti beleže vrhunske rezultate.

U ime Sportskog saveza Grada Zrenjanina zahvalila se Vukosava Đapić Atanacković svima koji su učestovali u realizaciji petog izdanja.

Urednica rubrike o sportu u listu Zrenjanin Biljana Mandić rekla je da je 2017.godina bila veoma uspešna za zrenjaninske sportiste ali i za početnike koji će tek nizati sportske uspehe u narednom periodu a sve navedeno je sadržano u pomenutom petom izdanju zrenjaninskog sporta.

Proslavljena plivačica, naša sugrađanka, Miroslava Minja Najdanovski, iako je završila profesionalnu karijeru ostala je i dalje u sportu i trenutno radi u Olimpijskom komitetu Srbije. Ističe da joj je velika čast što se našla u petom izdanju pomenute knjige zajedno sa velikim sportistima.

Zrenjaninski sport 2017. ove godine je izdat na povećanom broju strana, ima ih ukupno 228 i štampan je u 500 primeraka.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here