Učenici trećeg razreda srednje Poljoprivredne škole zasadili su ukrasno bilje ispred ulaznog dela Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin

0
194

Učenici trećeg razreda srednje Poljoprivredne škole zasadili su ukrasno bilje ispred ulaznog dela Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin. Ova akcija proistekla je iz ugovora koji su nedavno potpisale pomenute institucije.

Akcija Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin i srednje poljoprivredne škole realizovana je ispred zgrade Zavoda. Ona je rezultat ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji koji je nedavno potpisan a kako ističe v.d.direktora Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin dr Zdravko Ždrale ovo je samo jedan u nizu ugovora koje je Zavod potpisao sa obrazovnim sektorom ne samo našeg grada nego i čitavog regiona.

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin je u proteklom periodu potpisao ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji i sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija, TF Mihajlo Pupin kao i Hemijsko – prehrambenom i tekstilnom školom ,,Uroš Predić’’. Ovakav trend će se nastaviti jer sve aktivnosti koje su do sada urađene pokazale su potpunu opravdanost potpisivanja takvog ugovora.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here