Milan Paroški: “Još nije trenutak da ulazimo u žižu političkih dešavanja u Srbiji i u Vojvodini ali su pripreme za to u toku.”

0
1002

Još nije trenutak da ulazimo u žižu političkih dešavanja u Srbiji i u Vojvodini ali su pripreme za to u toku – rekao je jedan od osnivača i član Inicijativnog odbora Zdrave Srbije dr Milan Paroški.

 Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije čije je osnivanje dr Milan Paroški prošle godine podržao sa Ljubivojem Ršumovićem, istakao je da je „  podrška Paroškog značajna, zbog iskustva, stavova i obrazovanja“. Stamatović je objasnio da Paroški podržava program i da je pratio rad Stamatovića kao predsednika opštine kao i da želi da pomogne i da javnosti ukaže na brojne probleme u našoj zemlji.’’ Da li će infrastruktura buduće stranke početi da se širi ina Vojvodinu i kako gleda na budućnost Zdrave Srbije kao političke snage bila su pitanja koja smo uputili dr Milanu Paroškom.

Inicijatori osnivanja Zdrave Srbije su saopštili da je njihova  namera “da  pokušaju da leče, izleče, ozdrave i postave na noge izmučenu, devastiranu, opljačkanu otadžbinu i odnarođenu državu Srbiju”. Vizija stranke je ’’uspravna i zdrava Srbija koja će znati i biti svesna toga šta je i dokle je” i u kojoj će narod, a ne uzurpatori i raspikuće da odlučuju kuda će i s kim da ide Srbija”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here