Najava manifestacije ,,Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti’’ koja će biti održana od 5.juna do 19.avgusta

0
86

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljena manifestacija ,,Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti’’ koja će biti održana od 5.juna do 19.avgusta.

 Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, direktor TO grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, programski direktor KC-a Zrenjanina Vladimir Đurić i koordinator programa Maja Pandurov. Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti biće održana od 5.juna do 19.avgusta a reč je o zajedničkom programu Kulturnog centra, IP Medie 023, Turističke organizacije i grada Zrenjanina. Banatska bajka je još jedna manifestacija našeg grada koju je ovom prilikom pohvalio pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

Direktor TO grada Zrenjanina Zoran Ljubotina ističe da će ove godine Banatska bajka nadmašiti svoje prvo izdanje uz podršku grada Zrenjanina. Pritom je dodao i da je od ove godine novina učešće turističkih organizacija drugih gradova iz Srbije.

 U toku leta, od utorka do nedelje u planu je 66 programa koji će biti namenjeni svim generacijama. Programi su tematski podeljeni a o tome je nešto više rekla koordinator programa Maja Pandurov.

Svi programi će počinjati od 20h, sem dečjih. Informacije o manifestaciji i programima mogu se pronaći na FB stranici Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here