Izborna skupština foruma žena SPS

0
220

Održana je druga po redu, Izborna skupština Foruma žena gradskog odbora Socijalističke partije u Zrenjaninu. Za predsednicu je izabrana Željka Milošević, pored nje, izabrane sui  3 potpredsednice, kao i 11 članica Predsedništva.

40 delegatkinja GrO SPS u Zrenjaninu biralo je rukovodstvo Foruma žena tog odbora. U konferencijskoj sali Hotela Vojvodina pored predstavnica iz lokalne organizacije, podršku svojim partijskim koleginicama pružile su i funkcionerke iz pokrajine i republike. Skup je pozdravila i predsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Aleksandra Đanković.

U ime rukovodstva Foruma žena Srbije prisutnima se obratila sekretarka Foruma žena, narodna poslanica Snežana Paunović koja je istakla značaj učešća žena u javnom, a posebno političkom životu Srbije.

Potpredsednik GrO SPS u Zrenjaninu, dr Dragan Tošić istakao je da zrenjaninski odbor pruža punu podršku svojim koleginicama, te da zajedno sa njima radi i radiće i ubuduće na stvaranju dobre klime u našem gradu.

Za prvu ženu ove organizacije SPS izabrana je dugogodišnja članica ove partije, i trenutna zamenica pokrajinskog sekretara za finansije, Željka Milošević.

Za potpredsednice izabrane su Anđa Deurić, ekonomista, Tanja Vuletić, medicinska sestra, i dr Eleonora Marjanović, specijalista dečije i preventivne stomatologije. Izabrano je i 11 članica predsedništva. Izbornoj skupštini prisustvovale su, pored ostalih, potpredsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Jelena Lopušina, sekretarka Svetlana Babić i članica predsedništva Vesna Dragojerac, kao i državni sekretar u Vladi Republike Srbije Zoran Kasalović, član Predsedništva SPS Branko Ćurčić i potpredsednik GrO SPS Novi Sad dr Veselin Bojat.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here