Đorđe Vukadinović i Aleksandar Stevanović oštro su reagovali na pritiske vlasti koji su usmereni na rad i uređivačku politiku KTV Televizije iz Zrenjanina

0
88

Član poslaničke grupe Nova Srbija-Pokret za spas Srbije Đorđe Vukadinović i član poslaničke grupe ‚‚Slobodni poslanici‚‚ Aleksandar Stevanović,  u svojim današnjim nastupima u Narodnoj skupštini Republike Srbije oštro su reagovali na pritiske vlasti  koji su usmereni na rad i uređivačku politiku KTV Televizije iz Zrenjanina

 Na početku rada Devetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine,  predsednica Skupštine Maja Gojković dala je reč narodnom poslaniku Đorđu Vukadinoviću.

U svom izlaganju, Đorđe Vukadinović iz poslaničke grupe Nova Srbija-Pokret za spas Srbije, zatražio je od Ministarstva kulture i informisanja da utvrdi činjenice oko svih pritisaka koji su u poslednje vreme vršeni na KTV Televiziju i na njenu vlasnicu Danicu Radić.

Pored Đorđa Vukadinovića, o pritiscima na KTV Televiziju, na konferenciji za novinare poslaničke grupe ‚‚Slobodni poslanici‚‚ u holu Narodne skupštine, govorio je Aleksandar Stevanović.  On je u obraćanju novinarima izrazio podršku borbi KTV Televizije i istovremeno je osudio sve pritiske kojima je izložena zrenjaninska televizija.

Glavna i odgovorna urednica KTV Televizije  Danica Radić se  zbog ucena i pretnji kojima je izložena, pismom  obratila Udruženju novinara Srbije kao i pojedinim stranim ambasadama, koje je upoznala sa svim teškoćama sa kojima se KTV Televizija susretala u poslednje vreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here