Miroslav Vasin: ”Uvek sam mnogo više cenio političare koji su imali svoj čvrst stav nego one koji su ga po potrebi menjali onako kako ‚‚vetar duva‚‚ . ”

0
100

Uvek sam mnogo više cenio političare koji su imali svoj  čvrst stav nego one koji su ga po potrebi menjali onako kako ‚‚vetar duva‚‚ – izjavio je predsednik Pokrajinskog odbora demokratske stranke Miroslav Vasin

Političko kameleonstvo, koje se može definisati kao iznenadna promena političke ideologije u skladu sa trenutnom situacijom I  političko preletaštvo su specijalitet našeg podneblja. U demokratskim zemljama ovo je nepoznat pojam jer demokratija podrazumeva poštovanje volje naroda. Šta su osim niske svesti političara drugi motivi za političko kameleonstvo i preletaštvo na domaćoj političkoj sceni? Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin ocenjuje da je reč o najvećem zlu koje nas je kao društvo zadesilo u poslednjih nekoliko godina kada je reč o politici.

Prema oceni Miroslava Vasina postoji nešto što je još gore i opasnije od samog kameleonstva i preletaštva. To je , kako navodi,  pravdanje preletača o razlozima zbog kojih su se odrekli svojih dotadašnjih uverenja i zbog kojih su prihvatili nova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here