Knjižara Novosti nudi najveći izbor školskih torbi, rančeva i školskog pribora. Ne propustite ni ovog leta najpovoljnije cene malih svesaka u gradu

0
385

Knjižara Novosti nudi najveći izbor školskih torbi, rančeva i školskog pribora. Ne propustite ni ovog leta najpovoljnije cene malih svesaka u gradu.

U najbolje opremljenoj knjižari u gradu možete pronaći sve što je potrebno od materijala za polazak u školu. Knjižara Novosti , takođe, nudi i  širok izbor kancelarijskog materijala, sve vrste tapeta i samolepljivih folija, vitraž papira, putnih i poslovnih torbi po najpovoljnijim cenama. Ove nedelje, knjižara Novosti  je mislila na one koji polaze u školu pa je tako iz svog bogatog asortimana izdvojila sledeće:

U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći nešto za sebe, a plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 4, to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 7:30 do 20h , i nedeljom od 8 do 14.  Za sve dodatne informacije možete pozvati broj telefona knjižare 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here